top of page

Η Κλαίρη Δεληγιάννη και ο Γιώργος Λαρίσσης στα μαχαίρια με τον Μανώλη Γρηγοράκη


Η Κλαίρη Δεληγιάννη και ο Γιώργος Λαρίσσης στα μαχαίρια με τον Μανώλη Γρηγοράκη

Η καταγγελία από την Κλαίρη Δεληγιάννη


Κλαίρη Δεληγιάννη

Σε ανακοίνωση της στο διαδίκτυο, η υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Κλαίρη Δεληγιάννη, αναφέρει:


Με αγανάκτηση και λύπη καταγγέλλω την αναίτια επίθεση του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού «Νέα Σμύρνη-Μόνο Μπροστά-Δήμητρα Νάνου» και Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης, Μανώλη Γρηγοράκη, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ενώπιον 40 ατόμων.


Εκφράσεις του τύπου «θα σε εξαφανίσω» χαρακτηρίζουν άλλους ακραίους πολιτικούς χώρους και θίγουν το δημοκρατικό ήθος της πόλης μας. Χαίρομαι που στο συνδυασμό μας βρίσκονται άνθρωποι που με αξιοπρέπεια υπηρετούν τις ιδέες και του κεντροδεξιού χώρου και νιώθω ιδιαίτερα ανακουφισμένη που έχουμε απαλλαγεί από όλα αυτά τα πολιτικά ξεπερασμένα βαρίδια.


Στις 8 Οκτώβρη τα αλλάζουμε όλα με εντιμότητα, ήθος και αξιοπρέπεια.


Η σχετική ανάρτηση του Γιώργου Λαρίσση

Γιώργος Λαρίσσης

Χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Νέας Σμύρνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ κ. Γρηγοράκης Μανώλης ήρθε και αφού μας είπε σε υψηλούς τόνους ότι αυτός αποκλειστικά εκπροσωπεί το κόμμα και τον Χαρδαλιά, στο τέλος παρουσία 40 ανθρώπων προπηλάκισε και κινήθηκε εναντίον της κας Κλαίρης Δεληγιάννη.


Είναι ο ίδιος άνθρωπος που το 2019 έλεγε «Αν είσαι Νεοδημοκράτης, ψήφισε Τζουλάκη». Τώρα θα θέτει τα ίδια διλήμματα και θα λέει «Αν είσαι Νεοδημοκράτης, ψήφισε Γρηγοράκη-Νάνου».


Λυπάμαι που αυτός ο άνθρωπος, καθώς είδαν όλοι, εκπροσωπεί το κόμμα για το οποίο αγωνίζομαι χρόνια. Αυτές τις τακτικές ίσως τις ακολουθούν όσοι θεωρούν τους ψηφοφόρους ως συμπαθέστατα αιγοπρόβατα. Εμείς αντίθετα έχουμε δεκάδες λόγους για να ζητήσουμε την ψήφο από τους συνανθρώπους μας, μεταξύ αυτών και τις ιδεολογικές μας τοποθετήσεις. Ειδικά κατά τις στιγμές που πνίγεται κόσμος σε όλη την Ελλάδα, η τεράστια αλαζονεία των αντιπάλων μας περισσεύει.


Η απάντηση του Μ. Γρηγοράκη


Μανώλης Γρηγοράκης

Δεν συνηθίζω να απαντώ σε αναρτήσεις του διαδικτύου επί προσωπικού, σεβόμενος το αξίωμά μου ως προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Νέας Σμύρνης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, όπου θίγονται πολλά περισσότερα, δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος.


Η αληθινή αιτία της ξαφνικής επίθεσης της κυρίας Δεληγιάννη και του συνεργάτη της κ. Λαρίσση στο πρόσωπό μου δεν έχει να κάνει με όλες αυτές τις ανακρίβειες και ψεύδη που αναφέρουν στην ανάρτησή τους. Είναι μάλλον προϊόν εμπάθειας απέναντί μου αλλά και απόγνωσης διαπιστώνοντας ότι ο σχεδιασμός τους να εμπλέξουν το εκλογικό περίπτερο του υποψ. περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, χωροθετώντας και επανδρώνοντάς το, με άτομα της αρεσκείας τους για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους και μόνο σκοπούς κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου, απέτυχε παταγωδώς από δυναμική παρέμβασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης/09/2023.


Η προσπάθειά τους αυτή έγινε βιαστικά, και παράτυπα. Χρησιμοποίησαν κάθε δυνατό τρόπο που είχαν στην ευχέρειά τους, την επιρροή τους στο Δήμο Νέας Σμύρνης και επιχείρησαν να το επικυρώσουν με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου της 6/09/2023, ώστε να βρεθούμε προ τετελεσμένων.


Χωρίς να μπω σε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες διότι θα μπερδέψω το κοινό το οποίο δεν γνωρίζει τη διαδικασία, θα ήθελα μόνο να επαναλάβω τη μοναδική φράση που απεύθυνα την περασμένη Πέμπτη στην κα. Δεληγιάννη και κ. Λαρίσση δημόσια με αρκετούς μάρτυρες παρόντες και που λίγο-πολύ τη θεωρούν επιθετική ενέργεια εναντίον τους… ώστε να γίνει κατανοητή: «Αυτό που σχεδιάζετε δεν θα περάσει με κανένα τρόπο!»


Μοναδικοί υπεύθυνοι για τη χωροθέτηση, επάνδρωση και απρόσκοπτη λειτουργία των εκλογικών περιπτέρων της παράταξης «Αττική Μπροστά» του υποψ. περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά είναι οι κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας δια αντιπροσώπων, πάντοτε σε συνεργασία με το Οργανωτικό της Περιφερικής Οργάνωσης «Αττική Μπροστά».


Και ο Κουτελάκης στον εισαγγελέα;


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κλαίρη Δεληγιάννη προτίθεται να στείλει και τον υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Γιώργο Κουτελάκη στον εισαγγελέα, επειδή ισχυρίστηκε πως κάποιοι από την Υπηρεσία Καθαριότητας υπεξαίρεσαν χρήματα του Δήμου, χωρίς όμως να το αποδείξει με στοιχεία. «Τέρμα τα αστεία», δήλωσε η κα Δεληγιάννη.

bottom of page