top of page

Προεκλογική Περίοδος: Άρχισαν οι χοροί με αιχμή τον Πανιώνιο...


ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ-ΣΥΡΙΓΟΣ-ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ-ΠΕΤΣΑΣ

Η προεκλογική περίοδος έχει αρχίσει και η παράταξη του Γ. Κουτελάκη ανήρτησε το εξής κείμενο για τον Πανιώνιο στο Facebook:


ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ

ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ...


Στα 100χρονα της Μικρασιατικής Καταστροφής ο Δήμος Ν. Σμύρνης επέλεξε τα καθίσματα του γηπέδου του Πανιώ-νιου να είναι τούρκικα γιατί είναι φθηνότερα.


Παρά την φτήνια τους όμως, ο εργολάβος του Δήμου δεν μπόρεσε, λέει, να τα εκτελωνίσει όλα, γιατί είναι πολλά (7000) και μπόρεσε μόνο τα μισά (3500). Για τα άλλα ίδωμεν...


Τώρα, γιατί ένα έργο που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών στις 19 Φεβρουαρίου 2020 με χρηματοδότηση όπως σε όλους τους Δήμους της χώρας με 600.000 ευρώ για αθλητικά έργα και δεν μπορεί στα 3 χρόνια να το ολοκληρώσει η Δημοτική Αρχή τι να πούμε;...


Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε οι Τούρκοι, αλλά η απάθεια και η αδιαφορία για το έργο εκ μέρους του Δήμου μας.

  • Πλήρωσε και «καπέλο» 70.000€.

  • Έβαλε και άλλα 180.000€ επιπλέον των 600.000€ της χρηματοδότησης.

  • Ήρθε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας να επιβλέψει το έργο το Μάρτιο και είπε οτι όπου νά ‘ναι τελειώνει.

  • Και να οι φωτογραφίες με Τζουλάκη, Συρίγο και Κονιδάρη.

  • Βρήκαν και έτοιμη μελέτη από κάποιο φίλο του Πανιωνίου, γιατί δεν μπορούσε ο Δήμος να την συντάξει...


Παρόλα αυτά όμως... τζίφος μέχρι στιγμής... Τέτοια ανικανότητα!


Προεκλογική Περίοδος: Άρχισαν οι χοροί με αιχμή τον Πανιώνιο


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ


Η δημοτική αρχή αντέδρασε με την ακόλουθη ανακοίνωση, από την οποία δημοσιεύουμε τα βασικά σημεία:


[...] Η Δημοτική Αρχή, με απόλυτο σεβασμό στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος -ως οφείλει άλλωστε να κάνει προς το σύνολο της κοινωνίας-, έθεσε τον Πανιώνιο και τις ανάγκες του ως μέγιστη προτεραιότητα.


Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης που φαίνεται πως είναι νοσταλγός των παλαιότερων εποχών και των «έξυπνων» διοικήσεων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., αποκαλώντας, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, τον σημερινό εκπρόσωπο της διοίκησής του «κακομοίρη».


Είναι ασέβεια προς τους ανθρώπους του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., κάποιοι να προσ-βάλλουν την προσωπικότητα και το κύρος τους με χαρακτηρισμούς που η σημερινή δημοτική Αρχή της Νέας Σμύρνης δεν θα μπορούσε να μην αντικρούσει, έστω και αν είναι υποχρεωμένη να κυλήσει στο επίπεδο εκείνων που επέλεξαν την ποταπή μέθοδο του ευτελισμού συμπολιτών μας. [...]


Είμαστε ωστόσο υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε όλες τις ενέργειες της σημερινής δημοτικής Αρχής, του Σταύρου Τζουλάκη, προς ενδυνάμωση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ, προκειμένου όλη η κοινωνία της πόλης μας να γνωρίζει την αλήθεια και να μην παραπληροφορείται.


Οι κοινές δράσεις που έχουμε, λοιπόν, υλοποιήσει από το 2019 με τον Πανι-ώνιο Γ.Σ.Σ. είναι προϊόν αμοιβαίας συνεργασίας και αποφάσεων. Διότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει να συν-διοικούμε με την κοινωνία και όχι να κρυβόμαστε στα σκοτάδια.


Έργο 1: Ανακαίνιση-υγρομόνωση οροφής αιθουσών εκγύμνασης Δημοτικού Σταδίου Νέας Σμύρνης Αρ. μελέτης 25/2020

Έργο 2: Ανακατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου «Aρ. Κορωναίος»

Έργο 3: Κλειστό Βιοκλιματικό Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης

Έργο 4: Αδειοδότηση κλειστού γυμναστηρίου Α. Βαρίκας


Τέλος, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε την παραχώρηση του Δημοτικού κολυμβητηρίου και των υπόλοιπων αθλητικών δημοτικών χώρων, όπου και όταν αυτό ζητήθηκε, την πρόσφατη σημαντική βοήθεια στην συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ, καθώς και την ετήσια επιχορήγηση όλων των αθλητικών συλλόγων της πόλης, με ποσά που ελάχιστοι δήμοι της χώρας καταβάλλουν, εξαντλώντας τα προβλεπόμενα νομικά μας περιθώρια.


[...] Οι αλήθειες μας, ο εφιάλτης του ψέματος. Τίποτα δεν θα αφήσουμε να πέσει κάτω. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει και να σπιλώνει Νεοσμυρνιώτες.


ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!


Ο Γ. Κουτελάκης ανταπαντά με αυτόν τον τίτλο στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής και με την αναδημοσίευση παλιάς ανάρτησης του Π. Συρίγου από τις 28 Απριλίου 2022, η οποία έγραφε τα εξής:


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

ΤΖΟΥΛΑΚΗΣ-ΣΥΡΙΓΟΣ-ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ-ΠΕΤΣΑΣ:

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!


«Η σημερινή επίσκεψη του αν. Υπουργού Εσωτερικών κου Σ. Πέτσα στην πόλη μας, σηματοδοτεί μια σειρά νεων χρηματοδοτήσεων και εργων για την τοπική μας κοινωνία.


Αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του υπουργού για το εργο ανακατασκευής και στεγανοποίησης των κερκίδων του Πανιωνίου που ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα, επισκεφτήκαμε τον χώρο που βρισκόταν το κατεστραμμένο πλέον, κλειστό γηπεδο Αρ. Κορωναίος.


Ο υπουργός ανακοίνωσε χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του και έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για μελλοντική ανακαίνιση ολων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανιωνίου.»


(Και σχολιάζει ο κος Κουτελάκης:)


Αυτά είχε δηλώσει η Δημοτική Αρχή μετά την τρίτη παραταση του έργου... που έχει ήδη γίνει 4η και πάει για 5η παράταση.


Και κουνάνε και το δάχτυλο στον κόσμο του Πανιωνίου και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση που στηλιτεύει την αδράνεια και την αδιαφορία τους για τον Ιστορικό Σύλλογο της πόλης μας.

bottom of page