Διάλεξη: «Διαχείριση του άγχους των σχολικών εξετάσεων - Ενδυνάμωση των υποψηφίων»
- Νέοι Ορίζοντες της Νέας Σμύρνης
- 9 Μαΐ
- διαβάστηκε 1 λεπτά
Με την διάλεξη «Διαχείριση του άγχους των Σχολικών εξετάσεων - Ενδυνάμωση των υποψηφίων» ολοκληρώνεται το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 της Ακαδημίας Γονέων του Δήμου Νέας Σμύρνης.


Η διάλεξη για την διαχείριση του άγχους των σχολικών εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαΐου, ώρα 18:15 στον Δημοτικό Πολυχώρο «Γαλαξίας» με την συμμετοχή της UNESCO GHE.
Την παρουσίαση και τον συντονισμό θα κάνει ο Σπύρος Χαριτάτος, Νομικός-Δημοσιογράφος, Πρεσβευτής «φιλικών» για Εφήβους υπηρεσιών - ΕΕΕΙ.
Εισηγήτρια θα είναι η Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Καθηγήτρια, Εκπρόσωπος UNESCO GHE/WHO Collaborating Centre, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ- Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», Διευθύντρια ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ)/UNESCO Lol.
Σχολιασμός: Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρος LIFELINE HELLAS, Πρέσβειρα «φιλικών» για Εφήβους υπηρεσιών – ΕΕΕΙ.
Η εκδήλωση είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από την UNESCO GHE.