Επιβλητικός ο Πανιώνιος, 3-0 τον Αστέρα
top of page

Επιβλητικός ο Πανιώνιος, 3-0 τον Αστέρα

Ο Πανιώνιος υπερείχε σε κάθε σημείο του Αστέρα και πήρε τη νίκη με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Φούντα (με το δεύτερο να είναι πανέμορφο) κι ένα του Ανσαριφάρντ για την 3η αγωνιστική της Super League.


Επιβλητικός ο Πανιώνιος, 3-0 τον Αστέρα

Από τη μία ο Πανιώνιος. Μια ομάδα με σχέδιο που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Με τους Μπεν, Ανσαριφάρντ και Φούντα να συνεννοούνται με κλειστά μάτια. Από την άλλη ο Αστέρας. Ένας Αστέρας με εντελώς διαφορετικό από το (εντυπωσιακό) πρόσωπο που έδειξε στα φιλικά της θερινής προετοιμασίας.


Για την 3η αγωνιστική της Super League, οι "κυανέρυθροι" νίκησαν με 3-0 τους "κιτρινομπλέ" στη Νέα Σμύρνη. Ντεμπούτο με το δεξί για τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, ντεμπούτο (επίσημο) με το δεξί και για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική ηγεσία του "Ιστορικού".


Αν κι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μεσούσης της θερινής προετοιμασίας, αντικαθιστώντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο Σέρβος τεχνικός έκανε σαφή τη φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του και τη μετέδωσε ξεκάθαρα. Απλό ποδόσφαιρο, σίγουρες πάσες, ξεκάθαρο πλάνο.


Ντεμπούτο με το αριστερό για τον Αστέρα. Δεν είναι μόνο το σκορ. Η ομάδα της Τρίπολης δεν έπεισε με αυτή την εμφάνιση ότι σε κάποιο χρονικό σημείο θα μπορούσε να ανα(σ)τρέψει το διαμορφωθέν αποτέλεσμα. Ο Μάκης Χάβος έχει πολλά να διορθώσει στη συνέχεια.

bottom of page