Yoga Γέλιου στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
top of page

Yoga Γέλιου στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης


Από την ΤΕΤΑΡΤΗ 28/9 και κάθε Τετάρτη 8.00 - 9.00 μ.μ.. γίνονται μαθήματα Yoga στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης.

Από την ΤΕΤΑΡΤΗ 28/9 και κάθε Τετάρτη 8.00 - 9.00 μ.μ.. γίνονται μαθήματα Yoga στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης.

Τις τρείς πρώτες φορές τον μήνα εξασκούμαστε στην θεραπεία μέσω της Yoga Γέλιου και την τελευταία Τετάρτη έχουμε μάθημα παιδικής Yoga για Μεγαλους και Παιδιά. Οι ηλικίες είναι από 05-12, αλλά και για ενήλικες 18 και πλέον που θέλουν να εκπαιδευτούν οι ίδιοι για να παίζουν με το σώμα τους, αλλά και με τα παιδιά τους.

Στόχος της παιδικής Yoga είναι η βελτίωση του μαθητή στις κινητικές δεξιότητες και διδάσκουμε την ολική έννοια της υγείας. Μέσα από την άσκηση, τον χορό, την μουσική, την ζωγραφική, αλλα και την αναπνοή το παδί (μικρό και μεγάλο) έχει τα εξής πλεονεκτήματα:


  • Aποκτά δυνατό και ευλύγιστο σώμα

  • Αποκτά συναισθηματική επίγνωση

  • Βελτιώνει την αυτοπεποίθηση

  • Μαθαίνει να αγαπά τον εαυτό του

  • Βελτιώνει την παρατήρηση

  • Μαθαίνει να αναπνέει αργά και βαθιά

  • Μαθαίνει για την φύση, τα ζώα και το περιβάλλον


"Το ανιδιοτελές γέλιο της Yoga Γέλιου έχει τη δύναμη να αλλάξει την εσωτερική χημεία και να μας κάνει να αισθανόμαστε καλά μέσα μας. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται καλά μέσα τους, η αντίληψή τους για τον εξωτερικό κόσμο αλλάζει και έτσι συμβάλλουν στην παγκόσμια ειρήνη.

Σας προσκαλώ και φέτος να εμπειρευτούμε μαζί την Yoga Γέλιου για να αντιμετωπίσουμε το άγχος και το στρες, εμπιστευόμαστε την υγιή ενέργεια του γέλιου που έρχεται μέσα από το σώμα μας και μας κάνει να χαιρόμαστε όπως τα παιδιά. Ένα μικρό παιδί γελά μέσα από το σώμα, και αυτήν την διαδικασία εμπιστεύμαστε κι εμείς, γινόμαστε μικρά παιδιά! Συνηθίζω να λέω όταν κάποιος μας ρωτήσει τι ώρα είναι, να του απαντήσουμε είναι η ώρα να γελάσουμε. Χο χο, χα χα!"

Σοφία Λαδά - Δασκάλα Yoga Γέλιου (Κιν.: 694 7618020)

bottom of page