Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Δήμο Νέας Σμ
top of page

Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Δήμο Νέας Σμ


Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Δήμο Νέας Σμύρνης

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Νέας Σμύρνης προσφέρει δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού που αφορά μαθητές, σπουδαστές, γονείς, ανέργους και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο δημότη του Δήμου μας.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει:

  1. Υπηρεσίες, κατόπιν ραντεβού, Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ν. Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 78, στον 1ο όροφο κάθε Δευτέρα 17:00-20:00. Δηλώσεις συμμετοχής στο 6977251668 ή στα τηλέφωνα του Γραφείου Παιδείας του Δήμου μας: 2132025911 και 2132025914.

  2. Σεμινάρια Συμβουλευτικής Γονέων στο 4ο Γεν. Λύκειο Ν. Σμύρνης σε συνεργασία με το Δήμο μας και την Ένωση Γονέων Ν. Σμύρνης με θέμα: «Γονείς, Έφηβοι και Επαγγελματικός Προσανατολισμός». Το πρόγραμμα των σεμιναρίων και της ημερίδας που θα ακολουθήσει θα κοινοποιηθούν μετά την οριστικοποίησή τους.

Το πρόγραμμα θα υλοποιήσει ο Νίκος Δεμερτζής, Καθηγητής του 4ου Γεν. Λυκείου Ν. Σμύρνης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και συγγραφέας του βιβλίου: «Επαγγελματικός Προσανατολισμός στην πράξη… στο πέρασμα της εφηβείας… στο διάβα της ζωής», Εκδ. Σαββάλας. Υπήρξε επί σειρά ετών υπεύθυνος των Γραφείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού Π. Φαλήρου και της Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης.

bottom of page