Στον Πανιώνιο ο Νίκος Λινάρδος
top of page

Στον Πανιώνιο ο Νίκος Λινάρδος


Στον Πανιώνιο ο Νίκος Λινάρδος

Εδώ και καιρό η… τέντα “έβραζε“. Είναι γνωστό στους παροικούντες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης πως οι σχέσεις ανάμεσα στους νυν διοικούντες (στην πλευρά Βαρουξάκη, δηλαδή) και σ’ εκείνους που είχαν την ευθύνη των Ακαδημιών (βλέπε Θανάσης Κωνσταντώνης) δεν ήταν στο ψηλότερο πικ τους.

Από την πρώτη στιγμή ο κ. Ίων Βαρουξάκης θέλησε να ελέγξει την παραγωγική διαδικασία του Πανιωνίου και από χθες ανέθεσε τις Ακαδημίες στον Νίκο Λινάρδο. Ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του με τον “Ιστορικό“, όμως αυτό δεν βοήθησε στο να γίνει… αναίμακτα η αλλαγή.

Αν και αρχικά στο πλάνο ήταν η αλλαγή ενός προσώπου, υπήρξε ομαδική αποχώρηση των προπονητών των τμημάτων υποδομής, οι οποίοι παρ' ότι πληρώθηκαν επέλεξαν να επιστρέψουν τα χρήματα και να ακολουθήσουν τον επικεφαλής τους. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς πλέον είναι δεδομένο ότι από την εποχή του ψυχρού πολέμου, ο Πανιώνιος περνά σε περίοδο ανοιχτής αντιπαράθεσης, με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Είναι αλήθεια πως πολλοί δεν έχουν δει με θετικό μάτι τη διάθεση του Ίωνα Βαρουξάκη να ελέγξει τις Ακαδημίες. Είναι νωπές κι οι μνήμες από τη θητεία του στον Ιωνικό, όπου οι άνθρωποι της Νίκαιας εξακολουθούν να τη θεωρούν ως “ζημιογόνα” για τον σύλλογο. Όπως ήταν δεδομένο από την πρώτη στιγμή πως στα προαπαιτούμενα για την εμπλοκή του στα του “Ιστορικού” ήταν η απόκτηση ελέγχου στην παραγωγική διαδικασία.

bottom of page