Έφυγε ο Μίλτος Περιμένης
top of page

Έφυγε ο Μίλτος Περιμένης


Έφυγε ο Μίλτος Περιμένης

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 έφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτων, πρώην Αντιδήμαρχος της Νέας Σμύρνης Μιλτιάδης Περιμένης σε ηλικία 79 ετών.

Ο Μίλτος -όπως τον ήξεραν και τον φώναζαν όλοι- γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε στη Νέα Σμύρνη.

Ήταν γιος του Πέτρου Περιμένη, πρώην Δημάρχου της Νέας Σμύρνης, του οποίου το όνομα έχει δοθεί σε πλατεία, δρόμο και στάση της Νέας Σμύρνης.

Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης ανελλιπώς από το 1974 έως το 1998, ενώ από το 1993 έως το 1998 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων με Δήμαρχο το Γιώργο Σιότροπο.

Στην νεκρώσιμη ακολουθία, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στην Αγία Φωτεινή και στην οποία παρέστησαν οι συγγενείς και οι φίλοι του εκλιπόντος για το στερνό αντίο, προεξείχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών. Ο ενταφιασμός του έγινε στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

Στη τελετή παρευρέθησαν επίσης ο Δήμαρχος κος Σταύρος Τζουλάκης, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κος Γιώργος Σιότροπος, δημοτικοί σύμβουλοι της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Μέσω της εφημερίδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κατερίνα, στα παιδιά του Πέτρο, Nadica και Θωμά, στον εγγονό του Μιλτιάδη-Αλέξανδρο, στα αδέρφια, τα ανίψια και τους υπόλοιπους συγγενείς του.

bottom of page