Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ράπτης
top of page

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ράπτης


Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ράπτης

Στο πένθος βύθισε το ιστορικό σωματείο της Ν. Σμύρνης ο θάνατος του 64χρονου προέδρου του, Δημήτρη Ράπτη, που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ο Δημήτρης Ράπτης διετέλεσε πρόεδρος του Μίλωνα επί 12 χρόνια, τον οποίο και εκπροσωπούσε επάξια στην ΕΟΠΕ.

 

Η ανακοίνωση του Μίλωνα

Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του Συλλόγου μας, καθώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Ράπτης, επί σειρά ετών Πρόεδρος του Μίλωνα και ενεργό μέλος της διοίκησης.

Ο Δημήτρης Ράπτης αποτέλεσε επί χρόνια έναν άδολο εργάτη του Μίλωνα, του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Το ήθος, η απλότητά του, το ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο καθιστούν τη στάση ζωής του, παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Ο Δημήτρης Ράπτης έζησε τόσο τα ένδοξα χρόνια του πρωταθλητισμού του Μίλωνα όσο και τις δύσκολες στιγμές και ήταν πάντοτε κοινό σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια του Μίλωνα.

Οι άνθρωποι του Μίλωνα θα συνεχίζουν να πορεύονται με τις αξίες και το ήθος που εκπροσωπούσε ο Δημήτρης Ράπτης κρατώντας ζωντανή την μνήμη του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 12/09/2017 στις 11.00 στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης. Παράλληλα, την ίδια ημέρα αναβάλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 11/09/2017 θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ του Μίλωνα.

Επιθυμία της οικογένειας του Δημήτρη Ράπτη είναι αντί για στεφάνια να γίνουν δωρεές προς ενίσχυση του Μίλωνα του συλλόγου στον οποίο αφιέρωσε τη ζωή του (Αlpha bank: 131002320002186, Iban: GR880140131002320002186).

 

Μετονομάζει το κλειστό προπονητήριο σε «Δημήτρης Ράπτης» ο Μίλωνας

Μετά τον θάνατο του Αντιπροέδρου Δημητρίου Ράπτη, οι διοικούντες του Μίλωνα συνεδρίασαν και αποφάσισαν εκτός τω άλλων, να ονομάσουν το κλειστό προπονητήριο του συλλόγου σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ».

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ»

Με αφορμή τον θάνατο του Αντιπροέδρου Δημητρίου Ράπτη, το Δ.Σ του Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ», συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και με δεδομένο ότι ο εκλιπών υπήρξε Πρόεδρος και μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου μας, για περισσότερα από 30 χρόνια με μεγάλη συμβολή στη πορεία του Συλλόγου, αποφάσισε τα εξής:

  1. Οι σημαίες του Συλλόγου να κυματίζουν μεσίστιες από την ημέρα του θανάτου του έως και την Τετάρτη 13/09/2017.

  2. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

  3. Σύσσωμο το Δ.Σ. να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία.

  4. Την ημέρα της κηδείας να ανασταλούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

  5. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους πρώτους εντός έδρας αγώνες των αγωνιστικών μας ομάδων.

  6. Να ονομασθεί το κλειστό προπονητήριο του Συλλόγου μας, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ».

  7. Να διοργανωθεί αθλητικό τουρνουά, σε ένα εκ των αθλημάτων του Συλλόγου μας.

  8. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

  9. Να μεταφερθούν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ν. Σμύρνη 11/09/2017

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ»

 

Δήλωση Μιχάλη Σακελλαρίδη

Ο Πρόεδρος του Μίλωνα, προχώρησε σε ευχαριστήρια δήλωση για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο στο ιστορικό σωματείο με αφορμή το βαρύ πένθος λόγω της απώλειας του Δημήτρη Ράπτη, σημειώνοντας τη στήριξη και από τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ για την συμμετοχή σας στο βαρύ πένθος της απώλειας του Δημήτρη Ράπτη.

Δεν είναι μόνο ο Σύλλογος μας, αλλά και η πόλη της Νέας Σμύρνης καθώς και η κοινωνία μας που από σήμερα είναι φτωχότεροι! Θέλω να σταθώ και να σημειώσω την συμμετοχή του Φίλου σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ στο πένθος μας και το σημειώνω γιατί μαζί με τον Δημήτρη ξεκινήσαμε την προσπάθεια συνεργασίας και συνεχούς επαφής μεταξύ των δύο όμορων και ιστορικών σωματείων και όπως φαίνεται αυτή η προσπάθεια αρχίζει να καρποφορεί.

Θα συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια, καθώς και άλλες που ήταν και είναι κοινό μας όραμα. Αυτό είναι η καλύτερη τιμή στη μνήμη του Δημήτρη. Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, Ο Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.Σ είναι το σπίτι ΟΛΩΝ μας και γι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να το διατηρούμε και να το βελτιώνουμε. Οι παρακαταθήκες που μας άφησε ο Δημήτρης μαζί με την στάση ζωής του και τα διδάγματα που βγαίνουν από αυτήν είναι η πυξίδα μας για το «Αύριο».

Σας ευχαριστώ πολύ και σας διαβεβαιώνω ότι όσο ζω, όσο έχω την υγεία και την δύναμη που απαιτούνται θα συνεχίσω για την ολοκλήρωση όλων αυτών.

Μιχάλης Σακελλαρίδης

Πρόεδρος ΑΟΝΣ Μίλων

bottom of page