Έναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, τμήμα Ν. Σμύρνης
top of page

Έναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, τμήμα Ν. Σμύρνης


Έναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, τμήμα Ν. Σμύρνης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Α' κύκλο μαθημάτων στο νέο τμήμα του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου και στην Ν. Σμύρνη, με θέμα: «Η Επιστήμη της Ευτυχίας».

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Τρίτη, ώρες 17.30 έως 20.00, στην Αίθουσα «Πάνος Χαλδέζος» της Εστίας Νέας Σμύρνης Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, 17121 Νέα Σμύρνη.

Στόχος του προγράμματος είναι οι σπουδαστές να γνωρίσουν από τους πλέον ειδικούς εισηγητές, ψυχολόγους κ.α., την πρωτοποριακή επιστήμη της θετικής ψυχολογίας η οποία αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Harvard, το mcGill, το Berkeley της Pennsylvania, και πώς να την αξιοποιήσουν προκειμένου να έχουν μια καλύτερη, ευτυχέστερη και με νόημα ζωή.

Κατά την διάρκεια, αλλά και μετά την λήξη των μαθημάτων, οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Α' κύκλος μαθημάτων στο νέο τμήμα του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου και στην Ν. Σμύρνη, με θέμα: «Η Επιστήμη της Ευτυχίας».

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανέναν ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής. Ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης, λαμβάνουν σχετική βεβαίωση.

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr - τηλ: 2821501060 - 6932447016 - email: info@alp.gr.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.

bottom of page