Σήμερα το ματς Πανιώνιος - Ολυμπιακός (video)
top of page

Σήμερα το ματς Πανιώνιος - Ολυμπιακός (video)


14/10/2017 Πανιώνιος-Ολυμπιακός

Σήμερα (14/10, 20.30) υποδέχεται ο Πανιώνιος τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη και είναι η αναμέτρηση που συγκεντρώνει τα φώτα για την 7η αγωνιστική της Superleague. Θυμίζουμε ότι ο Πανιώνιος είχε νικήσει τους "ερυθρόλευκους" σε φιλικό τον Ιούλιο. Βέβαια, άλλο το φιλικό του Ιουλίου κι άλλο το σημερινό επίσημο ματς.

Ο Τάκης Λεμονής δουλεύει αποκλειστικά για τον Πανιώνιο από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, μιας και ο Ολυμπιακός έχει σοβαρό πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων.

Ο ίδιος θεωρεί όμως, ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο αγωνιστικό ενόψει Πανιωνίου, αλλά και... εγκεφαλικό: οι παίκτες του έχουν το μυαλό τους στο προσεχές παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, ενώ θα έπρεπε να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Με Οικονόμου και Κόρμπο ο Πανιώνιος

Στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Βαγγέλης Οικονόμου και Παναγιώτης Κόρμπος, που συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης τις τελευταίες μέρες.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στον τραυματία Σαββίδη και στον Γκιοτά, που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός είναι: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σταυρόπουλος, Μασούντ, Κάργας, Γεσίλ.

Χωρίς Εμάνουελ Εμενίκε ο Ολυμπιακός

Ο Λεμονής πήρε μαζί του τρεις τερματοφύλακες. Τους Προτό, Καπίνο και Χουτεσιώτη.

Μέσα οι δύο δεξιοί μπακ, Ομάρ και Φιγκέιρας, αριστερά ο Κούτρης. Από στόπερ, στη διάθεσή του οι Νικολάου, Μποτία, Σισέ.

Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε, Ανδρούτσος, Φορτούνης οι διαθέσιμοι της μεσαίας γραμμής, για τα άκρα Πάρντο, Καρσελά, Μάριν, Σεμπά και για την κορυφή της επίθεσης οι Ανσαριφάρντ, Τζούρτζεβιτς.

Εκτός πλάνων του Λεμονή είναι πάλι ο Ζιλέ. Χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός έμεινε ο Μάρτινς, ο Μίλιτς, ο Βούκοβιτς, ο Ζντιέλαρ, ο τιμωρημένος Ένγκελς, ο τραυματίας Μπεν και ο ανέτοιμος Εμενίκε.

bottom of page