Λυκόσκυλο επιτίθεται στον κόσμο και τους άλλους σκύλους
top of page

Λυκόσκυλο επιτίθεται στον κόσμο και τους άλλους σκύλους


Λυκόσκυλο επιτίθεται στον κόσμο και τους άλλους σκύλους

Ένα μεγάλο καφέ λυκόσκυλο τριγυρίζει στην περιοχή Βενιζέλου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Ικονίου, Καλλιπόλεως, Προσκ. Αϊδινίου και δημιουργεί προβλήματα στους περαστικούς, ειδικά όσους βγάζουν βόλτα το σκύλο τους.

Χαρακτηριστικά, γράφει ο συνδημότης μας Άκης Κοροναίος:

"Την Πέμπτη 19/10 το μεσημέρι γύρω στις 12:10μμ επί της Ελευθερίου Βενιζέλου και Προσκόπων Αϊδινίου δέχτηκα επίθεση από έναν αδέσποτο επιθετικό μεγαλόσωμο σκύλο ράτσας Γερμανικός Ποιμενικός, μαύρου-σκούρου καφέ χρώματος!!

Ο σκύλος αυτός είχε στόχο τον δικό μου σκύλο ένα λευκό μικρό westie, τον οποίο προστάτευσα όσο περισσότερο μπορούσα.

Αποτέλεσμα αυτής της μάχης ήταν σκισμενα ρούχα, ράμματα και στα δύο χέρια, εμβόλια, ενέσεις, και πάρα πολύς πόνος από τα δόντια αυτού του θηρίου.

Μαζεύτηκαν πολλοί να με βοηθήσουν (ειδικά πολλά ευχαριστώ στους υπαλλήλους του ψητοπωλειου ΕΔΕΜ) και τους ευχαριστώ.

Επειδή ήμουν σε κατάσταση σοκ, θέλω να καλέσω όσους είδαν αυτό το περιστατικό και να τους ρωτήσω με ποιόν τρόπο έφυγε τελικά αυτός ο σκύλος. Μήπως τελικά ο ιδιοκτήτης ήταν παρών και αμέτοχος σε όλο αυτό;

Ευχαριστώ πολύ."

Μια άλλη συνδημότισσα γράφει:

"Sos sos sos! Ο σκύλος μού επιτέθηκε απροκάλυπτα στη συμβολή των οδών Βενιζέλου & Καλλιπόλεως με στόχο το 6κιλο σκυλάκι μου. Αναζητώ επειγόντως πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη, διότι χρειάζομαι το βιβλιάριο του σκύλου, καθώς τα τραύματα είναι σοβαρά & θηλάζω βρέφος μηνών (το οποίο εντελώς τυχαία δεν είχα μαζί μου). Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει π.μ. Κυκλοφορεί στη Νέα Σμύρνη ελεύθερο, επί της Βενιζέλου. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για τον κάτοχο του να επικοινωνήσει στο 6977240296.

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΤΕΘΕΙ."

bottom of page