ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ
top of page

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ

Το τουρνουά μπάσκετ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ" που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα, το Σάββατο 21/10/17, τελείωσε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Πρωταγωνιστές

Τα παιδιά. Άλλωστε η φιλοσοφία του Μίλωνα είναι να διαμορφώνει κοινωνικές συνειδήσεις πρώτα και δευτερευόντως πρωταθλητές. Αξιοσημείωτος ο πανηγυρισμός όλων των ομάδων στη λήξη του κάθε αγώνα, που φώναζαν όλοι μαζί στο κέντρο του γηπέδου ΧΡΙ-ΣΤΟ-ΦΟ-ΡΟΣ!

Συντελεστές

Προπονητές, υπάλληλοι, έφοροι και εθελοντές του Μίλωνα, γονείς -αλλά ιδιαίτερα ο Σύλλογος ΠΑΙ.Δ.Υ. με την ουσιαστική υποστήριξη της διοργάνωσης.

Απολογισμός

Ένα αρκετά σημαντικό ποσό που θα βοηθήσει τον αγώνα του μικρού Χριστόφορου Κωνσταντόπουλου για ζωή, αλλά και πλήθος συναισθημάτων από μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στα γήπεδα του Μίλωνα το Σάββατο που μας πέρασε. Αξίζει να σημειωθεί πως στους κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του Μίλωνα, βρέθηκαν και δύο "γράμματα" προς τον μικρό Χριστόφορο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ

Οι ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ήταν οι Πανιώνιος ΓΣΣ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Νήαρ Ήστ, Προμηθέας Χαλανδρίου και South BC.

Ο πρωταθλητής του μπάσκετ Παναγιώτης Φασούλας ήταν επίσης παρών και έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους, βγαίνοντας μάλιστα μαζί τους φωτογραφίες.

Συγκινητική η στιγμή όπου η γιαγιά Πελαγία Κωνσταντοπούλου, ο παππούς Ανδρέας Βασκούδης και ο θείος Τρύφωνας Βασκούδης επισκέφθηκαν τον Μίλωνα και ευχαρίστησαν τους συντελεστές.

Ευχή όλων μας, ο Χριστόφορος να νικήσει τον αγώνα του και να επιστρέψει γερός πίσω.

bottom of page