Ανδρόγεως Σαμψάκης-Μπακόπουλος: Ας βοηθήσουμε έναν αθλητή που μας βγάζει όλους ασπροπρόσωπους


Ανδρόγεως Σαμψάκης-Μπακόπουλος: Ας βοηθήσουμε έναν αθλητή που μας βγάζει όλους ασπροπρόσωπους

Ο 17χρονος πρωταθλητής καταδύσεων, Ανδρόγεως Σαμψάκης-Μπακόπουλος, τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια προπόνησης του στο ΟΑΚΑ και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Η μητέρα του αθλητή -γυμνάστρια στο 7ο δημοτικό σχολείο Νέας Σμύρνης- μαζί με τους υπόλοιπους δασκάλους και γονείς του σχολείου, συγκεντρώνουν χρήματα για να μπορέσει ο αθλητής να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό για νοσηλεία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Όλοι γνωρίζουμε για τον γιο της κ. Σοφίας, της γυμνάστριάς μας, τον 17χρονο αθλητή καταδύσεων Ανδρόγεω Σαμψάκη, ο οποίος τραυματίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο ΟΑΚΑ κι έκτοτε νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, έχοντας ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Από αύριο και μέχρι της 3.11, οι δύο τροχονόμοι θα κρατάνε από έναν φάκελο για να στηρίξουμε από καρδιάς το ταξίδι που θα κάνει το παιδί στο εξωτερικό, για να ξανασταθεί στα πόδια του.

Όλο αυτό ας γίνει με διακριτικότητα και πολλή αγάπη για το παιδί αυτό.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων.

«Πού ειναι τώρα η Ομοσπονδία;»

Ο πατέρας του αθλητή, Ιωάννης Σαμψάκης, δήλωσε με παράπονο:

«Αν το παιδί μου ήταν στρατιώτης και τραυματιζόταν εν ώρα άσκησης δεν θα αναλάμβανε ο στρατός την ιατρική του φροντίδα; Αθλητής της εθνικής ομάδας ήταν και μας έκανε περήφανους που κατάφερνε να ανέβει στο βάθρο και με τις επιδόσεις του να ακούγεται ο εθνικός ύμνος. Πού είναι τώρα