4 Μετεγγραφές & 1 Βράβευση για τον Ποδοσφαιρικό Πανιώνιο
top of page

4 Μετεγγραφές & 1 Βράβευση για τον Ποδοσφαιρικό Πανιώνιο


4 Μετεγγραφές & 1 Βράβευση για τον Ποδοσφαιρικό Πανιώνιο

Επίσημα πλέον στον Ιστορικό ο Κρίστιαν Νόβακ. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,88 έχει γεννηθεί την 1η Απριλίου 1994. Ο Κρίστιαν Νόβακ ξεκίνησε την καριέρα του από την SMS Λοτζ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην μεγάλη ομάδα της πόλης, την Βίτζεβ Λοτζ. Πέρασε για πρώτη φορά τα σύνορα της Πολωνίας για να αγωνιστεί στην Σκωτία με τη Χάρτς, από την οποία έμεινε ελεύθερος και πλέον εντάσσεται στο δυναμικό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ο Κρίστιαν Νόβακ θα αγωνίζεται με το νούμερο “4”.

O Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του 23χρονου Ελληνοαυστραλού, Παναγιώτη Μακρύλλου, ο οποίος είναι γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 9 Απριλίου 1995. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από ομάδες της πόλης του, πριν λάβει την επίσημη πρόσκληση για να μεταβεί στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Από εκεί μετακινήθηκε στην Στόουκ Σίτι και είχε συμμετοχές στα αγγλικά πρωταθλήματα με τη δεύτερη ομάδα της, αλλά έκανε προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα. Θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο “6”.

3η μετεγγραφή ο Δανός Δανός επιθετικός Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο οποίος είναι 30 ετών και αγωνιζόταν στην Λεχ Πόνζαν με 4 γκολ σε 32 εμφανίσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Φρεμ. Στον Πολωνία είχε μετακομίσει το 2016, ενώ κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί εκτός από την πατρίδα του (Νόρτζελαντ, Έσμπιεργκ) σε Ιταλία (Ρετζίνα, Μαρτίνα, Λουκέσε) και Ισπανία (Βιγιαρεάλ, Έλτσε, Ράγιο Βαγεκάνο), Γαλλία (Εβιάν), αλλά και Νορβηγία (Ρόζενμποργκ). Παράλληλα έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές της Δανίας, όπου μετράει 3 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Η τέταρτη χειμερινή μεταγραφή είναι ο Ουάσιγκτον Σαντάντα Ντα Σίλβα. Ο Ουάσινγκτον Σαντάνα γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1989 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Στο Μέγαρο Μουσικής πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία του ΠΣΑΠ, όπου οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν τους κορυφαίους για την αγωνιστική σεζόν 2016/17. Τρεις παίκτες του Ιστορικού βρέθηκαν στην κορυφαία ενδεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου: οι Μανώλης Σιώπης, Σοτζέι Μασούντ και Ανδρέας Γιαννιώτης.

bottom of page