top of page

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου κατά της Χρυσής Αυγής






Και αυτές τους οι επιθέσεις, εκτός από τόσες άλλες απέναντι σε φτωχούς μετανάστες όλο το προηγούμενο διάστημα, αποδεικνύει πως πρόκειται για εθνικιστικό-ναζιστικό-φασιστικό μόρφωμα, που μόνο αντισυστημικό δεν είναι. Η στοχευμένη επίθεσή τους απέναντι σε εργάτες και σε συνδικαλιστικά πρωτοπόρα στελέχη της ζώνης του Περάματος και σε όλη την Ελλάδα, σε γραφεία κομματικών οργανώσεων και μαζικών φορέων αποδεικνύει πως είναι υπηρέτες του συστήματος, είναι υπηρέτες των εφοπλιστών και των μεγαλοεργολάβων.


Ο λαός δεν πρέπει να δείξει φόβο, αλλά αντίθετα, μέσα από το κίνημα -τους φορείς και τα σωματεία του- να απομονώσει και να βάλει στο περιθώριο τη συστημική-φασιστική Χρυσή Αυγή και κάθε άλλο εθνικιστικό και εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα, κόμμα, σωματείο. Να μην εφησυχάσει από την όποια έκβαση θα έχουν οι ποινικές διώξεις κατά της δολοφονικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, γιατί τα αίτια που την ανέθρεψαν είναι ακόμα «ζωντανά». Να μη δείξει καμία ανοχή, να μη δεχτεί ούτε ποτήρι νερό από χέρι φασίστα!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης δηλώνει κατηγορηματικά πως οι Χρυσαυγίτες και κάθε εθνικιστής-φασίστας είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας!

bottom of page