top of page

Ευχαριστήρια επιστολή γονέων προς τη δασκάλα χορού του δήμου Σέβη Κινδύνη


Εισαγωγικές Εξετάσεις στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης

Στις 9-10-2016 στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης πραγματοποιήθηκαν οι εισαγωγικές εξετάσεις των προεπαγγελματικών τμημάτων χορού της σχολής.

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος και πέτυχαν την εισαγωγή τους δύο σπουδάστριες του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης: η Κων/να Κοντού και η Ευαγγελία Αλειφτήρα.

Και οι δύο σπουδάστριες γνώρισαν και αγάπησαν το χορό στα τμήματα μπαλέτου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, όπου φοιτούσαν από τα πολύ παιδικά τους χρόνια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στον κόπο των παιδιών μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και ειδικότερα στο τελικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Κυρίως όμως θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην κα Κινδύνη Σέβη (την δασκάλα τους) που στάθηκε στο πλευρό τους ανιδιοτελώς, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ακούραστη με πάθος και αγάπη για το χορό και για τα παιδιά των τμημάτων της -τα «δικά της παιδιά»-, και που κατάφερε να τα «μπολιάσει» και να τους μεταφέρει τμήμα της μεγάλης εμπειρίας της στο χορό.

Η κα Κινδύνη είναι καθηγήτρια επί σειρά ετών των τμημάτων κλασικού μπαλέτου, ρυθμικής αγωγής και γυμναστικής του Δήμου Νέας Σμύρνης. Διετέλεσε χορεύτρια του Ελληνικού Χοροδράματος της Ραλλού Μάνου, προπονήτρια της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής, κριτής ρυθμικής γυμναστικής, χορογράφος των παιδικών παραμυθιών της Μέλπως Ζαρόκωστα, γυμνάστρια θεραπευτικής γυμναστικής στο σύλλογο του 13ου δημοτικού σχολείου Π. Φαλήρου, δασκάλα σύγχρονου χορού στη Λεόντιο σχολή Νέας Σμύρνης και δασκάλα πολλών επιτυχημένων χορευτών και νυν δασκάλων της Λυρικής και Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης.

Μπράβο στα παιδιά.

Μπράβο στην δασκάλα τους.

Μπράβο στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Απέδειξαν πως στον πολιτισμό και τις τέχνες απαιτείται κυρίως πάθος, αγάπη, κέφι και προσήλωση και ας μην υπάρχουν πάντα οι άριστες υποδομές και η ανάλογη προβολή.

Οι γονείς των επιτυχόντων

bottom of page