Πανιώνιος-Κέρκυρα 1-0
top of page

Πανιώνιος-Κέρκυρα 1-0

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 1-0 την Κέρκυρα και πάτησε ξανά την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας!

Πανιώνιος-Κέρκυρα 1-0

Ένα από τα φετινά όπλα του Πανιωνίου είναι το γεγονός ότι μπαίνει πάντα δυνατά στα πρώτα λεπτά των αγώνων. Ειδικά τώρα μετά και την ντροπιαστική ήττα από τον Κισσαμικό, η νίκη αποτελούσε επιτακτική ανάγκη.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν όμως απόλυτοι κυρίαρχοι και στην επανάληψη. Έτσι, στο 64' ο αριστερός μπακ των Νεοσμυρνιωτών, Χρήστος Τασουλής, από διαγώνια θέση με ωραίο φαλτσαριστό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κουτζαβασίλη. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από το καβούκι τους, κάτι που σήμαινε περισσότερους κενούς χώρους για τους γηπεδούχους. Και παραλίγο στο 69' να γίνει το 2-0 με τον Μπεν όταν μετά από κάθετη μπαλιά βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ο οποίος όμως τον πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα.

Στο τέλος η Κέρκυρα τα έπαιξε όλα για όλα βγήκε όλη μπροστά σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει και αφού δεν δέχτηκε το δεύτερο γκολ με τον Μπεν, είχε δύο τρομερές φάσεις με τον Γεωργακόπουλο στο 90' και στις καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει και να κάνει μια μεγαλοπρεπέστατη κηδεία στη Νέα Σμύρνη.

MVP: Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, το βραβείο του κορυφαίου πάει στον Χρήστο Τασουλή. Ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό με το υπέροχο γκολ που σημείωσε κι έδωσε βαθιά ανάσα στην ομάδα του.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης κατάφερε να εκνευρίσει τους γηπεδούχους με τις αποφάσεις του. Αρχικά με το έμμεσο στον Φούντα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι, και στη συνέχεια με την φάση του Ανσαριφάρντ. Γενικότερα σφύριζε πολύ εύκολα τις όποιες παραβάσεις κατά του Πανιωνίου προκαλώντας πολλές φορές την αντίδραση της εξέδρας.

Εδώ το τέρμα και οι καλύτερες φάσεις.

bottom of page