Εγγραφή Δημοτών στο ΚΕΠ Υγείας
top of page

Εγγραφή Δημοτών στο ΚΕΠ Υγείας


ΚΕΠ Υγείας Νέας Σμύρνης | Νέοι Ορίζοντες

Οι Δημότες του Δήμου Νέας Σμύρνης έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο ΚΕΠ Υγείας, ώστε να αποκτήσουν προφίλ ενημέρωσης προληπτικών εξετάσεων και να έχουν εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες με sms και με e-mail.

Βασικός στόχος του ΚΕΠ (Κέντρο Πρόληψης) Υγείας του Δήμου μας είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών για την προστασία της υγείας τους και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για πολύ σοβαρά νοσήματα, προτεινόμενες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Μέσα από το λογισμικό, εφαρμόζονται διεθνή πρωτόκολλα ελέγχου του πληθυσμού και τα στελέχη του ΚΕΠ Υγείας επιβλέπουν, από τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή τους, τη ροή των ενεργειών για τη διατήρηση της υγείας των Πολιτών. Αυτοματοποιημένα το λογισμικό ενημερώνει τους πολίτες, σχετικά με τις προληπτικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουν ανάλογα με την ηλικία και το φύλο τους, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει στο δημότη όταν έρθει η ώρα για τον τακτικό επανέλεγχο του.

Τα νοσήματα στα οποία επικεντρώνεται το ΚΕΠ Υγείας μέσα από το λογισμικό είναι:

1) ο καρκίνος του παχέος εντέρου

2) ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας

3) ο καρκίνος του μαστού

4) ο καρδιαγγειακός κίνδυνος

5) το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

6) ο καρκίνος του προστάτη

7) το μελάνωμα και

8) η κατάθλιψη

Επίσης στο πλαίσιο της πανδημίας έχουν προστεθεί και χρήσιμες πληροφορίες-οδηγίες σχετικά με το COVID 19.

Η εγγραφή στο νέο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας γίνεται πολύ εύκολα από τον ίδιο το δημότη, γρήγορα, από το σπίτι του και είναι εντελώς δωρεάν μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Η εγγραφή στο ΚΕΠ Υγείας αποτελεί μία πρωτοποριακή διαδικασία που συμβάλλει ουσιαστικά και θέτει τις βάσεις για την πρόληψη της υγείας των Δημοτών.

bottom of page