top of page

Πρόσληψη 2 νηπιαγωγών από το Δήμο Νέας Σμύρνης


Πρόσληψη 2 νηπιαγωγών από το Δήμο Νέας Σμύρνης

Πρόσληψη δύο (2) νηπιαγωγών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) θα πραγματοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης Πράξης στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2017-2018 του Κέντρου Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων - Εθνική Στέγη Δήμου Ν. Σμύρνης, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31/8/2018, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, με τα εξής (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

  1. Πτυχίο ή δίπλωμα Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών ή Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ή Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ή Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ή Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ή Παιδαγωγικού Νηπιαγωγών ή Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού ή Παιδαγωγού Προσχολικής Εκπαίδευσης ή Ειδικής Αγωγής με κατευθύνσεις: α) Νηπιαγωγού είτε β) Παιδαγωγού Προσχολικής Εκπαίδευσης ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος.

  2. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 50 ετών.

  3. Το προσωπικό που θα απασχοληθεί στον παιδικό σταθμό του Κέντρου Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων-Εθνική Στέγη Δήμου Ν. Σμύρνης , θα υποβάλλει Πιστοποιητικό γείας από γιατρό ΠΕΔΥ ή Ιδιώτη, το οποίο θα ανανεώνεται κάθε έτος, σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

  4. Το ωράριο θα είναι πλήρους απασχόλησης έξι (6) και καθορίζεται κάθε μήνα βάσει προγράμματος.

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

Προϋπηρεσία συναφής με την αντίστοιχη ειδικότητα έως 60 μήνες - 7 μόρια ανά μήνα

Άλλα κριτήρια: Ανήλικα τέκνα - 2 μόρια ανά τέκνο

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών συμπεριλαμβανομένης και τυχόν επιπλέον επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου της αλλοδαπής, απαιτείται επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 ΠΔ 50/2001). Εάν ο βαθμός πτυχίου δεν αναγράφεται στον τίτλο σπουδών, είναι απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης της σχολής όπου θα αναγράφεται ο βαθμός πτυχίου. Σε περίπτωση πτυχίου ΑΕΙ της αλλοδαπής απαιτείται αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ.

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (να έχει εκδοθεί το τελευταίο 6μηνο)

5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 όπου να αναγράφεται: α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην

Αίτηση μου είναι αληθή, β) δεν τελώ υπό καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.

6. Βεβαίωση προϋπηρεσίας/ενασχόλησης με το αντικείμενο. Γίνεται δεκτή η προϋπηρεσία με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου σε αναγνωρισμένες σχολές ή εκπαιδευτήρια του Δημοσίου ή Ιδιωτικού Τομέα ή σε Δημοτικές ή Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Σημειώνεται ότι η προϋπηρεσία βαθμολογείται μετά την κτήση του σχετικού τίτλου σπουδών.

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης (www.neasmyrni.gr) και να υποβάλλουν αίτηση (αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους) στα γραφεία του Κέντρου Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων-Εθνική Στέγη Δήμου Ν. Σμύρνης , 1ος όροφος, Εθνικής Στέγης 16, κατά τις ώρες 08.00 έως 14.00 (τηλ. Επικοινωνίας: 213 2025965-966).

Σε περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς τα εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 15-10-2017 έως και 24-10-2017.

bottom of page