top of page

Ιωνικές Γιορτές 2026: «Όταν το Αιγαίο έγινε τραγούδι» στο Άλσος Νέας Σμύρνης

πριν από 2 ώρες
διαβάστηκε 1 λεπτά

Μια βραδιά αφιερωμένη στις μουσικές και χορευτικές παραδόσεις του Αιγαίου, της Λέσβου και της Μικράς Ασίας διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Ανεμωτίσιων Λέσβου, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις Ιωνικές Γιορτές 2026.

       


Ιωνικές Γιορτές 2026: «Όταν το Αιγαίο έγινε τραγούδι» στο Άλσος Νέας Σμύρνης


Μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική παράδοση του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας φιλοξενείται την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στο Άλσος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο των Ιωνικών Γιορτών 2026.


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ανεμωτίσιων Λέσβου παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση «Όταν το Αιγαίο έγινε τραγούδι», με τραγούδια, σκοπούς και χορούς που συνδέουν τη Λέσβο, τη Μικρά Ασία και την ευρύτερη μουσική παράδοση του Αιγαίου με τους δρόμους του ρεμπέτικου.


Μέσα από τη μουσική και τον χορό, η παράσταση αναδεικνύει τραγούδια και μελωδίες που ταξίδεψαν στον χρόνο και πέρασαν από γενιά σε γενιά, μεταφέροντας μαζί τους μνήμες, ήχους και στοιχεία από διαφορετικούς τόπους και πολιτισμούς.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Άλσος Νέας Σμύρνης με ώρα έναρξης 20:30, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.



📌 Πληροφορίες

📅Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026

🕣 20:30

📍Άλσος Νέας Σμύρνης

🎟️ Είσοδος: Ελεύθερη

bottom of page