top of page

Ξάνθη-Πανιώνιος 0-2


Ο Πανιώνιος.... μπούκαρε με φόρα στα Πηγάδια! Πέτυχε γκολ στο 5΄και το 16΄, κέρδισε εύκολα με 0-2 την Ξάνθη κι έκανε δύο τις νίκες του στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα ματς! Αποδοκιμάστηκαν οι γηπεδούχοι.

Πέρσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ και το εισιτήριο για την Ευρώπη. Εκεί δυστυχώς για τους παίκτες και τον προπονητή δεν μπόρεσε να παίξει λόγω της μη αδειοδότησης. Το καλοκαίρι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποχώρησε, όπως αποχώρησε, ωστόσο ο Πανιώνιος όχι μόνο δεν έχασε την λάμψη του, αλλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές δείχνει καλύτερος και πιο ποιοτικός.

Αρχικά το έδειξε στην πρεμιέρα με το επιβλητικό 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ και σήμερα στα Πηγάδια η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πλέον, πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση. Μια εμφάνιση που της έφερε αυτό το 0-2 αλλά κυρίως που έδειξε σε όλους πως οι «κυανέρυθροι» δείχνουν ικανοί για σπουδαία πράγματα. Ναι ακόμα είναι νωρίς, όπως είναι νωρίς για όλες τις ομάδες άλλωστε, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Πανιώνιος και στις δύο αναμετρήσεις έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

GAZZETTA

Πανιώνιος για να γουστάρεις!

Βγάζει γούστα ο Πανιώνιος. Η ομαδάρα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο ΚΑΙ στην Ξάνθη, επικρατώντας 2-0 και έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, με μηδέν παθητικό.

Τρελαίνει κόσμο με το… καλημέρα ο Πανιώνιος. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έπαιξε για ακόμη ένα ματς εκπληκτικό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και πέρασε… αέρα από την Ξάνθη (2-0), έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Φοβερό ματς από τον Μασούντ, εξαιρετική αμυντική λειτουργία από τους «κυανέρυθρους», έπαιζε μόνος του για τους γηπεδούχους ο τερματοφύλακάς τους Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

www.sport-fm.gr

bottom of page