top of page

Παράταση στις εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης και ΔΩΡΑ!

Παράταση στις εγγραφές για τον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δίνεται παράταση στην προθεσμία λήξης των εγγραφών, λόγω της πραγματικά μεγάλης ζήτησης που υπάρχει από τους δρομείς, για τον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Έτσι, αιτήσεις εγγραφής, για τον αγώνα που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, μπορούν να υποβληθούν μέχρι και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου που έληγε η σχετική προθεσμία.

Εγγραφές για τον αγώνα που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, μπορούν να γίνουν μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του αγώνα http://neasmirnihistoricrun.gr/, είτε στο Αλσος της Νέας Σμύρνης, στο ειδικό περίπτερο που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί στις ώρες 9.00-14.00 και 18.00-22.00.

Πρωτόγνωρες παροχές στους δρομείς

που θα τρέξουν στον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Καταρχήν, το Σωματείο Γυναικών « ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» στηρίζοντας τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης, χορηγεί χρηματικά έπαθλα 300, 200 και 150 ευρώ στους τρεις πρώτους στα 10 χλμ. ανδρών και γυναικών.

Εκπληκτικές παροχές υπάρχουν, όμως, για όλους τους αγωνιζόμενους και είναι:

 • Μοναδικό συλλεκτικό δρομικό φουλάρι (Buff) για το λαιμό, για πρώτη φορά σε αγώνα δρόμου σε πόλη

 • Συλλεκτικό τεχνικό t-shirt υψηλής ποιότητας, για το κάθε αγώνισμα

 • Μοναδικά φιλοτεχνημένο μετάλλιο τερματισμού που θα έχει συλλεκτική κορδέλα με παράσταση από Καταστροφή της Σμύρνης

 • Τσάντα πλάτης με το λογότυπο της διοργάνωσης

 • Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του δρομέα εφόσον δηλωθεί νωρίς

 • Συλλεκτικό έντυπο για την ιστορία της Σμύρνης στη τσάντα κάθε δρομέα

 • Παροχή ισοτονικών ποτών στους σταθμούς τροφοδοσίας

 • Μουσική στους 7 σταθμούς του τραμ κατά μήκος της διαδρομής

 • Συναυλίες και εκδηλώσεις την παραμονή και κατά τη διάρκεια του αγώνα με το συγκρότημα κρουστών Batala Athens να ξεχωρίζει

 • Δωρεάν και πλήρης υγιειονομική κάλυψη

 • Υπηρεσίες αποκατάστασης (μασάζ) για όσους δρομείς το επιθυμούν

 • Δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες από τη διαδρομή και τον τερματισμό του αγώνα

 • Ηλεκτρονική εκτύπωση του διπλώματος και των φωτογραφιών με την αναγραφή του ονόματος και της επίδοσης

Στο πρόγραμμα του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ. Για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. και 10 χλμ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα βρίσκεται μπροστά από την Πλατεία Νέας Σμύρνης - επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου - και στην οποία θα υπάρχουν όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης ενώ θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης θα αποτελέσει την τελευταία πράξη των «Ιωνικών Γιορτών», στοχεύοντας να είναι ο αθλητισμός αυτός που θα σημάνει τη λήξη ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Αττικής και παράλληλα στόχο έχει να διατηρήσει αναλλοίωτη την ιστορική μνήμη για τις χαμένες πατρίδες.

Διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη του Πανιώνιου ΓΣΣ, του Συλλόγου Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και της Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

bottom of page