top of page

Νέα Σμύρνη: Πατέρας έβαλε φωτιά και έκαψε τα παιδιά του - Νεκροί και οι τρεις


Νέα Σμύρνη: Πατέρας έβαλε φωτιά και έκαψε τα παιδιά του - Νεκροί και οι τρεις

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/11/2017) στη Νέα Σμύρνη. Ένας 43χρονος και τα δύο δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 8 ετών, έχασαν τη ζωή τους, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό Κοραή 21.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Ο 43χρονος, ο οποίος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, φέρεται να κλείδωσε τα παιδιά του στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος και να έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι τρεις τους από αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών από την πρώην σύζυγό του και άφησε σημειώματα που παραπέμπουν στην ενέργειά του. Κλείδωσε τα παιδιά στο δωμάτιό τους, τα οποία η μητέρα τα είχε αφήσει στο σπίτι του για το Σαββατοκύριακο και έβαλε τη φωτιά. Φέρεται να έγραψε μάλιστα σε τοίχο με μαρκαδόρο τη φράση «Σας βαρέθηκα όλους».

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο, έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

bottom of page