Κλειστά σήμερα Τετάρτη 21 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Νέα Σμύρνη
- Νέοι Ορίζοντες της Νέας Σμύρνης

- 21 Ιαν
- διαβάστηκε 1 λεπτά
Κλειστά παραμένουν σήμερα, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026, όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Νέα Σμύρνη, λόγω της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εισήγησης των μελών της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου, της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), κλειστά παραμένουν για προληπτικούς λόγους όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα νυχτερινά σχολεία, καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.
Η απόφαση ελήφθη με στόχο την προστασία των μαθητών, των παιδιών προσχολικής ηλικίας και του εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς από το μεσημέρι και μετά αναμένονται σφοδρές βροχοπτώσεις υψηλής έντασης, οι οποίες ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στις μετακινήσεις.

Οι αρμόδιες αρχές συνιστούν στους πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παρακολουθούν τις επίσημες ανακοινώσεις για τυχόν νεότερες εξελίξεις.




