Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ το Σάββατο στο Άλσος Νέας Σμύρνης
- Νέοι Ορίζοντες της Νέας Σμύρνης

- πριν από 1 ώρα
- διαβάστηκε 1 λεπτά
Με συναυλία του Βαγγέλη Κορακάκη και παραδοσιακό γλέντι με τη Ρίτσα Ποζιού, το ΠΑΜΕ διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουνίου μεγάλη μουσική εκδήλωση στο Άλσος Νέας Σμύρνης.

Το Άλσος Νέας Σμύρνης θα φιλοξενήσει το Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., μεγάλη μουσική εκδήλωση και λαϊκό γλέντι που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα σε σωματεία, εργαζόμενους, νέες και νέους, καθώς και στους κατοίκους όλης της Αττικής.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει συναυλία με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το συγκρότημά του, ενώ θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τη Ρίτσα Ποζιού.
Όπως αναφέρει στο κάλεσμά του, το ΠΑΜΕ προσκαλεί τους εργαζόμενους σε «μια βραδιά για να βρεθούμε όλοι μαζί, να κουβεντιάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε όμορφα».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί επίσης οικονομική ενίσχυση για την πανελλαδική κινητοποίηση των συνδικάτων που έχει προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτεμβρίου.
Τραμ: στάση Αιγαίου
Λεωφορείο 136: στάση Άλσος
Λεωφορεία 218 και 219: στάση Κωνσταντίνου Παλαιολόγου








