top of page

Με άδεια Super League 1 και τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Πανιώνιος έλαβε αδειοδότηση επιπέδου Super League 1, επιβεβαιώνοντας την πλήρη συμμόρφωσή του με τα οικονομικά, διοικητικά και νομικά κριτήρια της ΕΠΟ.



Με άδεια Super League 1 και τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος.


Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι έλαβε αδειοδότηση επιπέδου Super League 1 για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη για τον «Ιστορικό», καθώς η αδειοδότηση πιστοποιεί ότι ο σύλλογος καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις που θέτει η ΕΠΟ σε οικονομικό, διοικητικό και νομικό επίπεδο, αποτελώντας παράλληλα ένδειξη της οργανωμένης λειτουργίας της ΠΑΕ.


Η εξασφάλιση της άδειας Super League 1 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιτρέπει στον Πανιώνιο να προχωρήσει χωρίς περιορισμούς στον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με την ΠΑΕ να τονίζει ότι συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα την προσπάθεια για αγωνιστική και οργανωτική ανάπτυξη.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:


«Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι εξασφάλισε αδειοδότηση επιπέδου Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.


Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την πλήρη κάλυψη των οικονομικών, διοικητικών και νομικών κριτηρίων που προβλέπονται από το σύστημα αδειοδότησης και αποτελεί αποτέλεσμα της οργανωμένης και συστηματικής δουλειάς που πραγματοποιείται σε όλα τα επίπεδα της ΠΑΕ.


Παράλληλα, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου. Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και αποτελεί μία ακόμη δικαίωση για όσους υπηρετούν καθημερινά τον Ιστορικό. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Ψύχα, ο οποίος ηγήθηκε της συνολικής προσπάθειας, καθώς και στους άμεσους συνεργάτες του, Ειρήνη Μιχαλέτου, υπεύθυνη αδειοδότησης, Δόξα Τσαγκαράκη, νομική σύμβουλο της ΠΑΕ, και Βασίλη Θεοδωράκη, υπεύθυνο για την εποπτεία του οικονομικού σκέλους της διαδικασίας. 


Η ΠΑΕ Πανιώνιος συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα τον σχεδιασμό της, έχοντας ως στόχο τη διαρκή αγωνιστική και οργανωτική της ανάπτυξη.»

bottom of page