top of page

Οδυσσέας Νασιμπιάν: Αναλαμβάνει Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

πριν από 8 ώρες
διαβάστηκε 2 λεπτά

Ο δικηγόρος και πρώην αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Οδυσσέας Νασιμπιάν αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, διατηρώντας παράλληλα την αυτοδιοικητική του δραστηριότητα.



Οδυσσέας Νασιμπιάν: Αναλαμβάνει Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας


Καθήκοντα Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Οδυσσέας Νασιμπιάν, δικηγόρος και πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Νέας Σμύρνης.


Την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, για την εμπιστοσύνη τους.


Όπως ανέφερε, η νέα θέση αποτελεί για τον ίδιο ιδιαίτερη τιμή, αλλά και ευθύνη. Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη ενεργότερης συμμετοχής των νέων ανθρώπων στον δημόσιο διάλογο, επισημαίνοντας ότι η γενιά του πρέπει να έχει λόγο και ρόλο στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας για τη χώρα.


Ο κ. Νασιμπιάν θα συνεργάζεται με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου, και την υπόλοιπη ομάδα του Γραφείου Τύπου. Όπως σημείωσε, επιδίωξη είναι ένας πολιτικός λόγος τεκμηριωμένος και κοντά στους πολίτες.


Η επαγγελματική και αυτοδιοικητική του πορεία


Οδυσσέας Νασιμπιάν: Αναλαμβάνει Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Ο Οδυσσέας Νασιμπιάν γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη το 1998. Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη και αποφοίτησε το 2016 από το Πρότυπο Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης, εισαγόμενος στη συνέχεια στη Νομική Σχολή Αθηνών.


Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, συνεργάστηκε με δικηγορικά γραφεία της Αθήνας που δραστηριοποιούνται στο ποινικό και το αστικό δίκαιο.


Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου και διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο, με συνεργάτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα νομικών υποθέσεων.


Παράλληλα με την επαγγελματική του πορεία, ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με την πολιτική και ιδιαίτερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Το 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Νέας Σμύρνης, ενώ από το 2022 ασκεί καθήκοντα αντιδημάρχου Καθαριότητας και αναπληρωτή δημάρχου.


Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του στη Νέα Δημοκρατία προσθέτει έναν ακόμη ρόλο στην πολιτική του δραστηριότητα, με αφετηρία την επαγγελματική και αυτοδιοικητική του παρουσία στη Νέα Σμύρνη.



«Δεν χρειαζόμαστε επαγγελματίες πολιτικούς»


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η φιλοσοφία που ο ίδιος περιγράφει ότι ακολουθεί μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά. Αυτοπροσδιορίζεται πρωτίστως ως επαγγελματίας δικηγόρος και όχι ως επαγγελματίας πολιτικός, δίνοντας έμφαση στον ρόλο της νομικής επιστήμης στην πολιτική ζωή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:


Δε χρειαζόμαστε επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά επαγγελματίες νομικούς στην πολιτική.

Η ανακοίνωσή του μετά την ανάληψη της θέσης:


Η ανάληψη των καθηκόντων του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή, αλλά και ευθύνη. Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, για την εμπιστοσύνη τους.


Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι της γενιάς μας χρειάζεται να μη μένουμε απλοί παρατηρητές, αλλά να έχουμε βήμα, λόγο και ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση της επόμενης ημέρας για τη χώρα. Μαζί με την Πορφυλένια, την Πώλα και τον Χρήστο, έχουμε την ευκαιρία και την ευθύνη να βγούμε μπροστά, μεταφέροντας στον δημόσιο διάλογο τις αγωνίες, τις ιδέες και τις προσδοκίες της γενιάς μας.


Με διάθεση για δουλειά και ουσιαστική συνεργασία, ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια δίπλα στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Νίκο Ρωμανό, τον Γιώργο Ευθυμίου, την Έλενα Σώκου, τον Χάρη Χατζηχαραλάμπους και όλη την ομάδα του Γραφείου Τύπου. Με κοινό στόχο έναν πολιτικό λόγο καθαρό, τεκμηριωμένο και κοντά στους πολίτες.


Είμαστε παρόντες. Είμαστε μαζί για την Ελλάδα του 2030.




bottom of page