Πόλο Ανδρών: Πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στον αήττητο Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος
- Νέοι Ορίζοντες της Νέας Σμύρνης

- 10 Φεβ
- διαβάστηκε 1 λεπτά
Την ήττα με 17-15 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό γνώρισε ο Πανιώνιος, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Waterpolo League Ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετρά πλέον «13 στα 13» στον Α’ Όμιλο, διεκδικώντας το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο οκτάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παπανικολάου που σημείωσε έξι τέρματα, διατήρησε μικρό αλλά σταθερό προβάδισμα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.
Ο Πανιώνιος έμεινε κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Γούνα να ξεχωρίζει επιθετικά πετυχαίνοντας πέντε γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «κυανέρυθροι» διατηρούνται στην 3η θέση της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου με 27 βαθμούς.
Στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο.
Οκτάλεπτα: 4-5, 2-5, 4-3, 5-4
H βαθμολογία στον Α' Όμιλο (13η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός 39
Βουλιαγμένη 33
Πανιώνιος 27
Π. Φάληρο 19
Εθνικός 15
Χίος 13
ΝΟΠ 4
Χανιά 4




